make a website

Jó pár éve kezdtem el foglalkozni a gondolattal - látva a Balatoni Kerékpárút teljes kiépülését és azon folyamatosan növekvő bringások számát -, hogy az őket kiszolgáló vendéglátók közé lépjek én is… de MÁSHOGY!
A gondolatot tett követte és megvásároltam egy büfét Balatonvilágoson a Rákóczi F. út 1. szám alatt, közvetlenül a kerékpárút mellett. Örömmel tájékoztatlak, hogy 2015. tavaszától már vendégül is láthatlak Benneteket!
És mit jelent a MÁSHOGY?
Az étlapra elsősorban könnyű ételek, „olaszos jellegű” tészták, grillhúsok, saláták kerülnek és az itallapon is megtaláljátok a speciálisan nektek szánt fajtákat, izotóniás italokat, házi készítésű szörpöket.
Természetesen a nálam eltöltött idő alatt Free Wifi elérhetőséget biztosítok számotokra a kommunikációtok, kapcsolattartásotok megkönnyítésére.
A bringatúrák „szerves része” – sajnos – a kerékpárok kisebb-nagyobb meghibásodása. Ezek javítása sokszor jelent problémát, ezért az épület egyik felén kialakítottam egy „Csináld magad” szerviz pontot, ahol az apróbb meghibásodásokat – az általam biztosított szerszámokkal és a nálam is megvásárolható alkatrészekkel – megoldhatjátok.
Aktív bringásokkal folytatott beszélgetések és saját tapasztalataim is meggyőztek arról, hogy a „szezon” a kerékpárosok életében már tavasszal elkezdődik és akár késő őszig is tarthat, ezért a nyitva tartást is ehhez igazítottam. Tavasztól várom nagyobb csoportok jelentkezését is, akik előre egyeztetett időpontra étkezést rendelnek meg, így segítve a gyors kiszolgálást.
További információkat és elérhetőségeket folyamatosan megtaláljátok a honlapon. Remélem személyesen is találkozunk a következő években!

Sas Tamás

üzletvezető